`


Tarieven

 • In de meeste gevallen worden via het onder-aannemerschap bij Connected Together de tarieven van Startpunt Begaafd gedeclareerd bij de gemeente. Voor diagnostiek en behandelingen voor jeugdigen tot 18 jaar werkt Connected Together met een verwijsbrief van de huisarts of een beschikking van de gemeente waarop de productcode staat vermeld. De gemeente vergoed de zorg voor jeugdigen tot 18 jaar. U hoeft dan geen PGB aan te vragen.
   
 • Is er sprake van particuliere dienstverlening dan hanteert het Startpunt vanaf 1 oktober 2020 een uurtarief van 60,00 Euro per uur. Individuele begeleiding van Startpunt Begaafd is vrijgesteld van BTW.
   
 • Voor workshops, trainingen en Peercontact geldt een all-in tarief per leerling
   
 • Training Beter bij de les: 1750,-- Euro. 
  25 bijeenkomsten bij het Startpunt aan het begin van de schooldag, 
  6 weken aaneengesloten, 4x per week 45-60 minuten individuele begeleiding
  3 oudersessies, waarvan 1 met de leerkracht. 
  Exclusief werkboek (Euro 26,99)


*Deze tarieven zijn exclusief BTW.

Indien bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren wordt afgezegd, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij afmelden korter dan 24 uur, of ‘no-show’ zal dit wel het geval zijn. Omdat deze kosten niet vergoed worden door de gemeente, zal de cliënt/ zijn/haar ouders gedeclareerd worden volgens het geldende uurtarief. Tijdig verzetten van de afspraak is mogelijk, telefonisch of per email.